Dakbeheer

Zodat ze lang meegaan en zodat waterschade door lekkage wordt voorkomen: dat kunt u met een gerust hart aan Patina overlaten.

Wind, regen, bladeren, sneeuw en ijs, UV-straling, vuil, temperatuurschommelingen:

allemaal factoren die van invloed zijn op de levensduur. De specialisten van Patina weten precies wat weer en wind zoal teweeg kunnen brengen en wanneer welke werkzaamheden of investeringen gewenst zijn.

Het dak is Patina

Met jaarlijkse of meerjaarlijkse reinigingen, met inspecties en preventief onderhoud zorgen onze vakspecialisten ervoor dat daken elk seizoen kunnen doorstaan. U kunt rekenen op heldere en snel geleverde rapportages en een goed onderbouwd advies.

Onderhoudscontract

Ook bliksembeveiliging en permanente valbeveiliging kunnen desgewenst in het onderhoudscontract worden opgenomen. Patina kan alle beheersaspecten onder haar hoede nemen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Uw daktuin of zonnepanelen opnemen in het onderhoudscontract? Ook dat kan.

Conditiemetingen voeren we uit conform NEN 2767

Dat is een objectieve methode om de technische kwaliteit van bouw- en installatiedelen vast te leggen. De meetresultaten geven u inzicht in de werkzaamheden die de komende jaren wenselijk zijn om het dak in conditie te houden. De meetresultaten dienen voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan of voor het onderbouwen van het onderhoudsbudget.

We doen wat nodig is, niet meer en niet minder. Met uw wensen, budget en gebouwen als uitgangspunt. U kiest het contract dat het beste op uw situatie aansluit. Patina biedt:

standaard
inspectiecontracten

  • Periodiek, reinigend en correctief dakonderhoud.
  • Bent u nog geen klant van ons en zijn de daken niet door ons opgeleverd/onderhouden/beheerd? Dan voeren wij eerst een nul-meting uit om de huidige staat van onderhoud van de daken in kaart te brengen.

all-in
inspectiecontracten

  • Periodiek, reinigend en correctief.
  • Inclusief het afdekken van het lekkage-risico.
  • Voordelen: geen financieel risico, budgetzekerheid en sterk verminderde administratieve handelingen.

maatwerk
contracten

  • Contracten op basis van uw wensen, eisen en situatie.
  • Intensieve samenwerking op basis van resultaatcontracten en prestatieovereenkomsten.