Bliksembeveiliging

ACN Bliksembeveiliging ontwerpt, installeert en onderhoudt bliksembeveiliging.

Veiligheidsoplossingen

Onze specialismen: aardingssystemen, bliksembeveiligingsinstallaties, overstroom- en overspanningsbeveiligingen, statische elektriciteit, EMC en ontstoringstechnieken.

Jaarlijks slaat in Nederland gemiddeld op 25 dagen het onweer toe. Het aantal ontladingen per onweersbui verschilt sterk. Bliksemmeetsystemen, die pas zo’n 15 jaar bestaan, registreerden in sommige maanden wel tweehonderdduizend ontladingen, in andere nog geen zestig. (bron: KNMI)

Bij een inslag loopt de schade al snel in de papieren. Niet alleen kan er brand ontstaan, met alle gevaren van dien. Ook lopen ict-systemen en installaties grote of zelfs onherstelbare schade op. Er kan veel (kostbare!) informatie verloren gaan. Toch is een groot deel van de gebouwen in ons land niet beschermd tegen blikseminslag.

Bliksembeveiliging kan veel schade en leed voorkomen.

ACN Bliksembeveiliging is hierin gespecialiseerd. Onze systemen voldoen aan de laatste NEN-normeringen. Wij adviseren onze opdrachtgevers over de meest passende oplossing, uitgaande van het gebouw, het budget, de wensen en de risico’s.

ACN Bliksembeveiliging is aangesloten bij Uneto Vakgroep Bliksembeveiliging.

We zijn thuis tussen de installaties die zich op en onder het dak bevinden en zorgen ervoor dat monteurs en andere professionals er veilig aan het werk kunnen.

Meer weten over bliksembeveiliging?

Neem contact op met Ruud Miggels, r.miggels@acnbv.nl, Tel.: 088-2257268.