Dakdenkers

Dak dicht. Klant blij.
Opdrachtgever tevreden.

Zo simpel kan het zijn. Maar met ons klimaat, dat steeds extremer wordt en meer dan 12.000 lekkages per jaar, staan wij ook wel eens voor een enorme uitdaging. Toch zijn onze bevlogen dakdenkers er altijd binnen 24 uur, en lossen wij met elkaar elke lekkage op. Koste wat kost, compromisloos voor onze klant.

img-row-2-manifesto

Dakdenken is verder denken dan lengte x breedte.

Wij gaan niet voor zovéél en zo gróót mogelijk. Wij gaan voor het hoogste niveau van dienstverlening: niet de grootste, wel de beste. Dat onze klant blij is, dat is eigenlijk waar wij het voor doen. Dat vragen wij onszelf iedere dag af. En dat vragen wij óók aan die klant. Liefst op de man af.

Ons best doen is niet
goed genoeg.

Dat moeten wij allemaal tot in onze vezels voelen. Wij doen er alles aan om fouten te voorkomen, maar natuurlijk gaan er ook dingen mis. Dan falen wij, daar hebben wij echt buikpijn van. Dan doen wij er alles aan om het snel en goed op te lossen.

Compromisloos, voor ònze klant.

img-row-4-manifesto

Dakdenken is ook meedenken, verder denken, vooruitdenken.

De bovenkant van Nederland telt 350 miljoen vierkante meter dak. Daar kunnen wij met elkaar waarde aan toevoegen, dat kunnen wij verduurzamen, er verdienmodellen aan koppelen. Het is aan ons, om onze opdrachtgevers daarin mee te nemen.

Patina is alles voor het dak.

Wij nemen onze opdrachtgevers de volledige zorg uit handen. Onze omzet is ruim 30 miljoen per jaar, en wij werken voor de grootste corporaties en instellingen in Nederland. Zij hebben de regie, wij de volle verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgevers zijn pas blij als hun eindgebruikers dat zijn. Bewonerstevredenheid, of gebruikerstevredenheid, daar gaat het dus om. Geen overlast veroorzaken tijdens het werk. Verhogen van comfort. En kosten besparen. Die gaan wat ons betreft hand in hand. De hoogste kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten voor onderhoud.

img-row-5-manifesto

Een dak kan gewoon
30 jaar mee.

Om dat waar te kunnen maken, werken wij het liefst voor opdrachtgevers die met ons een intensieve relatie willen aangaan, voor de lange termijn. Wij zijn geen allemansvriend. Wij zijn op zoek naar de verbinding. Naar manieren waarop wij elkaar kunnen versterken. Samen doelen stellen. Open en eerlijk.

Het gaat immers nog
steeds mis in de bouw.

Het estafettestokje valt te vaak op de grond. Door ondeskundigheid, traditioneel denken en vooral door gebrek aan vertrouwen. Werken wij nu met of tegen elkaar? Je kunt niet iedereen tevreden houden, daar lopen we tegenaan. Maar dat is ook de wereld. En Patina is plooibaar. Wij denken altijd in oplossingen. Wijzen niet met de vinger, maar slaan de handen ineen. Gaat niet, bestaat niet. Zo doen wij het al meer dan 25 jaar. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit, investerend in een gezonde keten, in continuïteit en vriendschap voor het leven.

Alles voor het dak

infographic-services

ontzorgconcepten

Advies, subsidies, ontzorg-, allin-, RGS- en RGVO-concepten

onderhoud en beheer

Onderhoud en service en dak- en nachtdienst

veiligheidsoplossingen

Valbeveiliging Bliksembeveiliging

energieopwekkende daken

Energydak Kameleon 3D-daken Zonne-pv

renovatie en nieuwbouw

van platte daken, hellende daken en lood & zink

manifesto-divider-2

voor

corporaties en vve’s, overheid,
onderwijs & zorg, vastgoedbeheerders
en bouwbedrijven

met

bevlogen medewerkers, echte dakdenkers!