act of change mede mogelijk gemaakt door consolidated en patina

act of change mede mogelijk gemaakt door consolidated en patina

Consolidated en Patina hebben hun steentje bijgedragen voor de Act of Change van Stichting Students Moving Forward. De Act of Change is een vierdaagse training die plaatsvond van 22 tot en met 25 april 2017. Consolidated en Patina verzorgde het vervoer van en naar de locatie van de training. Hiermee is bijgedragen aan vier fantastische en leerzame dagen voor de jongeren en is er een concrete bijdrage geleverd aan de armoedebestrijding in Amsterdam Zuidoost. 

Wat doet Stichting Students Moving Forward

Stichting Students Moving Forward zet zich in voor persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare jongeren met een gecompliceerde achtergrond. Zij helpen hen zelfbewuste keuzes te maken en laten hen zien wat mogelijk is. Dit doen zij met een intensief ontwikkelingsprogramma: Act of Change. Het ontwikkelingsprogramma duurt 6 maanden en één van de onderdelen is een 5-daagse training op locatie. In totaal zijn er twintig jongeren in de leeftijdscategorie van 15 tot en met 24 jaar uit Amsterdam geselecteerd om mee te doen. Jongeren leren technieken waarmee ze zichzelf beter leren kennen en ontdekken welke kennis en vaardigheden ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Tijdens het programma worden ze bewust van hun patronen en krijgen ze technieken om deze patronen te doorbreken. Ook worden ze begeleid om het geleerde in de praktijk toe te passen en vast te houden.

Bekijk de impressie van de training.

BASTA-tafel

In september hebben een aantal bedrijven, waaronder Patina, deelgenomen aan de BASTA-tafel. BASTA is een community van bedrijven die zich inzetten tegen armoede. Stichting Students Moving Forward was één van de projecten van BASTA. 

 


← Nieuwsoverzicht

Tags: