Vers van de pers: De ondertekening van een 4-jarig contract met Gemeenten Amstelveen & Aalsmeer

Vers van de pers: De ondertekening van een 4-jarig contract met Gemeenten Amstelveen & Aalsmeer

De komende 4 jaar gaan wij voor de Gemeente Amstelveen en Gemeente Aalsmeer op 178 objecten het klein onderhoud en de reparaties aan de daken uitvoeren, plus de valbeveiliging keuren. Het gaat om scholen, bibliotheken, de cultuurstrip en de brandweerkazerne, het zwembad, kerken en musea; in totaal zo’n 120.000 m² dakoppervlak van bitumen, pannen en golfplaten tot aan aluminium.

De selectie vond plaats op basis van de EMVI-methodiek. We zijn trots op de mooie scores die behaalden. En op het feit dat we de selectiecommissie hebben kunnen overtuigen van de meerwaarde om te kiezen voor Patina. Samen met de gemeenten gaan we nu aan de slag om het contract op de juiste manier in te richten en op te leveren conform het programma uit de aanbesteding.

Het betreft een langdurige samenwerking: we gaan samen ontwikkelen en lekkages terugbrengen. Snel reageren is daarbij een belangrijk punt, het zijn immers objecten met een maatschappelijk belang. We kijken ernaar uit de Gemeenten Amstelveen en Aalsmeer volledig te kunnen ontzorgen op het gebied van dakonderhoud.


← Nieuwsoverzicht

Tags: