patina gaat partnerschap aan met JINC

patina gaat partnerschap aan met JINC

Sinds maart 2017 is Patina officieel trotse partner van JINC. Met dit partnerschap willen Patina en JINC  laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor al het talent van de toekomst. Elk kind verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt, ook als het opgroeit in een omgeving met minder rolmodellen om zich aan op te trekken. Patina helpt graag jongeren van 8 tot en met 16 jaar op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Dit doet Patina o.a. door beroepsoriëntatie op de werkvloer te organiseren.

Een eerlijke kans

De projecten van JINC zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Ieder kind verdient een eerlijke kans voor de toekomst. Door een partnerschap aan te gaan leren wij de jongeren wat er te koop is op de arbeidsmarkt en welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt. Patina draagt financieel bij om de organisatie van de projecten mogelijk te maken en stelt haar medewerkers beschikbaar voor beroepsoriëntatie op de werkvloer.

Over JINC

JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Elk kind heeft dromen en talenten, maar als je opgroeit in een omgeving met weinig rolmodellen en veel werkloosheid, krijg je nauwelijks kans om deze waar te maken en sta je er vaak alleen voor. JINC geeft deze kinderen kans op een betere toekomst. Ze leren solliciteren, maken kennis met verschillende beroepen en ontdekken samen met een coach welk werk bij hun mogelijkheden en talent past.

 

 


← Nieuwsoverzicht