patina sponsort sluis- en haven informatie punt

patina sponsort sluis- en haven informatie punt

Patina is trotse sponsor van het Sluis- en Haven Informatie Punt (SHIP), die 30 maart 2017 haar deuren heeft geopend in IJmuiden. SHIP geeft onder andere aandacht aan de haven en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de regio. Patina wil hier graag aan bijdragen.

Kapitein van SHIP

Als sponsor voor het aanleggen van het dak, waar bezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving, heeft Patina ook deelgenomen aan de expositie. Het sluizencomplex is de poort naar de economische bedrijvigheid, waar bezoekers doorheen kunnen ‘varen’. Als trotse kapitein van SHIP lezen de bezoekers alles over innovatieve en duurzame mogelijkheden voor het dak.  

SHIP voor publiek

Het SHIP is een initiatief van het bestuursplatform van het Noordzeekanaalgebied (NZKG). Met de opening van het SHIP is het vanaf nu mogelijk om het Noordzeekanaalgebied in al haar facetten te beleven. Er is er aandacht voor de haven, ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de regio en beroepsmogelijkheden op het gebied van techniek. Hierbij wordt gekeken naar het nu en de toekomst. Naast het verkrijgen van informatie, zijn er ook interactieve spellen, zoals het bedienen van een sluis. SHIP is open voor publiek voor zowel jong en oud. Voor meer informatie over SHIP kunt u terecht op www.ship-info.nl

  
 

 


← Nieuwsoverzicht

Tags:
,