patina betrokken bij handbike battle

patina betrokken bij handbike battle

Op 22 juni 2017 vindt de Handbike Battle plaats. Om deze battle te laten slagen, is er een speciale training in de Ardennen georganiseerd. Patina helpt graag waar nodig is om deze zware, maar mooie prestatie te leveren.  

Handbike Battle 2017

De Handbike Battle is een gevecht met jezelf en met elkaar. De battle start vanaf 1287 meter bij de Oostenrijkse Kaunertalergletscherstrasse en rijden 20 km naar Ochsenalm op 2150 m hoogte. Een prachtige klim van 863 m!

Voorbereiding

Om deze prestatie te verwezenlijken is een training niet geheel verkeerd. Het Handbike Team Noord-Holland (HBTNH) volgde afgelopen weekend een traingen. De dag bestond uit een training van ruim 3 uur met lange klimmen en snelle afdalingen. Na de training was het tijd om te relaxen met eten en een gezellig kampvuur. Op de tweede dag vond er een herstel training plaats van ongeveer een uur. Een mooie voorbereiding voor de Handbike Battle!

Over Hand Bike Team Noord-Holland

HBTNH is het team van ex revalidanten van Heliomare die deze strijd aangaat met teams die ook meedoen met de handbike Battle. Deelnemers worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het zelfvertrouwen te vergroten. Letterlijk door een berg te overwinnen.

 

  


← Nieuwsoverzicht

Tags: