patina gaat ketensamenwerking aan met Rochdale

patina gaat ketensamenwerking aan met Rochdale

Rochdale heeft op basis van ketensamenwerking een langdurig contract afgesloten met drie dakspecialisten (Consolidated, Van Venrooy en Patina) ten behoeve van het onderhoud en beheer van alle daken. Van een lekkende dakgoot tot problemen met de schoorsteen. Het betreft alles wat zich boven de (dak)goot bevindt.

De samenwerking gaat verder dan alleen het uitvoeren van onderhoud aan daken. De dakspecialisten adviseren en participeren in het totale proces rondom het beheer van dakonderhoud. Denk aan duurzaamheid, strategie van onderhoud scenario’s, conditiemetingen en dakveiligheid.

Dienstverlening

Het bezit van Rochdale is ingedeeld in Noord, Centrum/West en Zuid. Elke partij krijgt de verantwoordelijkheid voor één regio. Consolidated ontfermt zich over Amsterdam Zuid en Diemen, Van Venrooy in Amsterdam Noord, incl. Purmerend, Zaanstad & Landsmeer en Patina in Amsterdam Centrum en West. De samenwerking heeft ook voordelen m.b.t dienstverlening. Om het proces van dienstverlening nog meer “lean” te maken worden klachten van huurders over daken door Rochdale rechtstreeks doorgezet naar de betreffende dakpartner.

Een partij verantwoordelijk

Bestuurslid van Rochdale Birgitte de Maar: ‘Door de traditionele aanbestedingsmethode werkten er voorheen soms meerdere partijen aan één dak. Zo werd er een aannemer gestuurd wanneer er problemen waren met de schoorsteen, bij een lekkende dakgoot stuurden we een loodgietersbedrijf. Nu is er per regio één specialist die alles doet en ook de dienstverlening volledig op zich neemt.

 

 

 

 

 


← Nieuwsoverzicht

Tags: