Nieuwe dakbedekking met een oneindige oppervlakte

Een enorm distributiecentrum van maar liefst 12000 m²CBRE B.V. schreef een aanbesteding uit voor vervanging van de isolatie en voor de dakbedekking van het enorme dak. Om in de toekomst zonnepanelen te plaatsen. Patina schreef in op de aanbesteding. En won.

Meer weten over dit project

Neem contact op
Opdrachtgever

CBRE B.V.

Bijzonderheden
  • Opdracht verworven door aanbesteding;
  • Vervanging isolatie en dakbedekking;
  • Oppervlak van maar liefst 12.000 m²;
  • Oplevering voor het broedseizoen.

Gunfactor

Het dak leent zich uitstekend voor plaatsing van zonnepanelenCBRE B.V. gunde ons de opdracht vanwege de scherpe prijs, de ruime kennis en de goede relatie. De aanrijtijd is kort, want we zitten op steenworp afstand. Een extra pluspunt dus. We bespraken de eisen en wensen. Creëerden een slim en solide ontwerp. En konden vervolgens snel aan de slag. 

Snel en vakkundig

Er was een flink team nodig om snel en vakkundig de werkzaamheden aan dit enorme oppervlak uit te voeren. Een team dat bovendien goed kan schakelen. Want het distributiecentrum bleef tijdens de werkzaamheden in bedrijf. Onze kranen mochten niet in de weg staanOok mocht er absoluut geen lekkage ontstaan. Een extra voorwaarde: oplevering vóór het broedseizoen. Ons team was dan ook ruim op tijd klaar. 

Meer weten over dit project?
Kom samen dakdenken

Over verduurzaming van uw dak bijvoorbeeld?
Of over we u verder kunnen ontzorgen?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Logisch met zulke vakmensen

Alle projecten bekijken