Vastgoedzorgbeheerders

Als partner van vastgoedbeheerders bieden wij een totaalpakket aan diensten. Alle dakdisciplines hebben wij in eigen huis.

Van aanleg en onderhoud tot beveiliging.

Wij beschikken over het juiste materieel en de beste mensen. Wij kennen dakconstructies als onze broekzak, weten waar zich problemen voor kunnen doen en hoe wij deze goed en kostenefficiënt verhelpen of voorkomen. Daarom schakelen gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren ons graag in voor onderhoud, renovatie en veiligheid.

Vooruit kijken

Wij kijken graag met u vooruit. Wat zijn te verwachten gevolgen van de huidige onderhoudsplanning? Kan dat beter, slimmer? Welke verduurzaming is de beste optie? Wij nemen het totaalplaatje in ogenschouw en denken creatief mee.

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract toegesneden op uw wensen, eisen, situatie, budget: met plezier en kennis van zaken stellen wij dat voor u op. De levensduur verlengen? Het lekkagerisico afdekken? Samen vinden wij de beste oplossing.

Meer doen met minder geld

Dat is de laatste jaren het devies in vastgoedbeheer. Zolang onderhoudsbudgetten krimpen, is het zaak de juiste afweging te maken. Patina helpt daarbij.

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op met Wil Boots, wb@patina.nl, Tel.: 088-2257244.