Ketensamenwerkingen

Samen om de tafel, in een vroeg stadium.

Met verschillende disciplines.

Elkaars deskundigheid aanvullen en versterken. Zo komt u in onze visie gezamenlijk tot de meest optimale aanpak en de beste oplossingen.

Partner van Het Consortium

Patina is onderdeel van Het Consortium, een vaste formatie van 5 gespecialiseerde ketenpartners die expertise en competenties hebben gebundeld. Het Consortium is een sterke, betrouwbare speler op het gebied van Resultaatgericht Samenwerken. Als partners vullen wij elkaar naadloos aan: samen kunnen wij 95 tot 100% van de vraag op het gebied van renovatie/onderhoud zelf invullen. Wij begeleiden onze opdrachtgevers in hun nieuwe rol als regisserend opdrachtgever en nemen de volle verantwoordelijkheid voor het project én voor het resultaat. Wat wij delen, is kracht, vitaliteit, innovatief vermogen en onze respectievelijke trackrecords. Plus de durf om gezamenlijk te investeren in de toekomst.

Voor meer informatie, zie: www.hetconsortium.nl

Samen kom je verder

Als ketenpartners in bouw, beheer en techniek de koppen bij elkaar steken, dan gebeurt er wat! Samen kijk je verder, doe en weet je meer, smeed je de beste plannen, kom je sneller en beter vooruit.

Transparant en duidelijk

Daarom maakt Patina zich hard voor ketensamenwerking. Dat doen wij door te zorgen voor transparante rapportages en offertes. Duidelijk te zijn over afspraken en tarieven. Kennis te delen met onze relaties in de keten. Verder te kijken dan de vraag. En vooral door heel goed te luisteren.