Missie en visie

Hier staan we voor: alle disciplines onder één dak, zodat we op alle vragen een antwoord hebben.

Missie

Innovatief ‘dakdenken en -doen’, zodat we onze opdrachtgevers – professionals in de bouwbranche – van dienst kunnen zijn met het ontwerpen, construeren, vervaardigen, verduurzamen, beveiligen en beheren van platte en hellende daken. Een goede planning en een heldere projectcommunicatie, zodat onze opdrachtgevers altijd weten waar ze aan toe zijn. In een vroeg stadium van het bouwproces een ijzersterke keten vormen met andere deskundige partners in de bouw voor een ‘overtreffend’ eindresultaat.

Onze ambities:

Service en innovatie

De beste service, de meest innovatieve oplossingen. Beheer en onderhoud, nieuwbouw en renovatie, valbeveiliging en bliksembeveiliging, CO2-reductie en energiebesparing zijn bij ons in deskundige handen. Met onze opdrachtgevers een maatschappelijk verantwoorde aanpak realiseren. En altijd denken aan people, planet, profit.

Ontzorgen

Groter worden door klein te blijven als het gaat om klantcontacten: korte lijnen, uitstekende service, afspraak is afspraak en ontzorgen. Wij hebben alle disciplines in huis, zodat wij op alle vragen een antwoord hebben en onze klanten er geen omkijken meer naar hebben.

Het beste voor de bovenkant van Nederland

Nederland telt 350 miljoen vierkante meter dak dat goed en duurzaam te benutten is. Daken kunnen gebouweigenaren heel veel rendement leveren met innovatieve toepassingen. Denk aan forse energiebesparingen en bijdragen aan CO2-reductie. Maar er kan nog veel meer: luchtzuivering, wateropslag, functionele toepassingen, hergebruik van materialen. Als het om dakinnovatie gaat, zoekt Patina het hogerop.

Visie

Hier gaan wij voor: kwaliteit, klantgerichtheid en volledigheid. Kwaliteit is onze drijfveer en daaronder verstaan wij: heldere communicatie (zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen), vakmanschap (toegewijde, klantgerichte en up-to-date geschoolde medewerkers) en een uitstekende nazorg. Ons aanbod is volledig: van ontwerp tot veilig onderhoud ‘ontzorgen’ wij onze opdrachtgevers.

Wij hoeven niet de grootste, maar willen wel de beste zijn. Dat doen wij door innovaties in ons vakgebied toe te passen voor onze opdrachtgevers, oog te hebben voor duurzaamheid en veiligheid, onze bedrijfsprocessen regelmatig onder de loep te nemen, soepel samen te werken met onze opdrachtgevers en een volledig dienstenpakket te bieden.

Onze visie:

Service

Service op niveau vereist een klantgerichte mentaliteit. Daarom laten wij niemand wachten als er lekkage is. Daarom zorgen we dat offertes snel worden geleverd, afspraken worden nagekomen en planningen worden nageleefd. Luisteren naar de wensen van onze klanten en maatwerk leveren, zijn voor ons vanzelfsprekend. En tijdens werkzaamheden blijven wij ons ervan bewust dat er ook nog anderen om ons heen aan het werk zijn. Onze mensen zorgen ervoor dat ze de overlast tot een minimum beperken.

Patina loopt voorop en kijkt vooruit

Innovatie op niveau vereist oog voor de toekomst en inzicht in nieuwe mogelijkheden. Daken kunnen oplossingen bieden in vraagstukken die een steeds grotere rol spelen in ons land. Denk aan duurzaamheid, energiebesparing, isolatie, terugdringen van luchtvervuiling, wateropslag, afvalscheiding en hergebruik van materialen. Patina loopt voorop, kijkt vooruit en brengt u graag op de hoogte.

Vakmanschap

Dienstverlening op niveau vereist vakmanschap en deskundigheid. Daarom besteedt Patina veel aandacht aan bijscholing en training. Onze mensen beheersen hun vak tot in de puntjes en blijven op de hoogte van nieuwe technieken en methodes.