We denken elke dag na over hoe het nóg beter kan
Vinden we logisch

Lengte × breedte. Zo simpel is het allang niet meer. Want het dak is een wereld op zich. Die u ongekende mogelijkheden biedt. Wij helpen u het maximale uit uw dak te halen. Of het nu gaat om duurzaamheid, levensduur of kostenbesparing. We zien uw dak als ons eigen dak. En dus is alleen het beste goed genoeg.

Samen een plan opstellen?

Onze visie op het dak
We kijken nét ff verder

Dakdenken is verder denken dan uw dak lang en breed is. Wat is de beste oplossing voor uw dak? Is een nieuw dak echt nodig? Hoe plegen we de juiste ingrepen op het juiste moment? Hoe kunnen we uw dak het beste verduurzamen? Daar denken wij dagelijks over na. Zodat u een zo goed mogelijk dak boven uw hoofd heeft waar we het maximale uit halen. Dat zo lang mogelijk meegaat en zo min mogelijk kosten met zich meebrengt.

Dit levert het u op:
  • Verduurzaming
  • Verlenging van de levensduur van uw dak
  • Een totaalplan voor de komende jaren
  • Kostenbesparing
  • Ontzorging

Start Video
Start video

“De toegevoegde waarde van Patina is de technische kennis bij de detailuitwerking van daken. We kennen Patina goed en we zijn erg tevreden over de samenwerking. De verhouding prijs/kwaliteit is goed en Patina komt afspraken na. We hopen dan ook dat we nog jarenlang als partners kunnen samenwerken.”

Paul Spaargaren, Projectleider van BAM

Samen met u bepalen we de juiste koers
Bovenlangs

Een nieuwe laag aanbrengen op het dak? Dat doen we nog steeds. Maar we voegen liever waarde toe. We maken het verschil als strategisch adviseur, kennispartner of zelfs als bondgenoot. We zitten met u aan tafel. En kijken samen welke richting u op wilt. Hoog over. Duurzaamheid is een van de belangrijkste onderdelen in het bepalen van uw vastgoedstrategie. Net als het verlengen van de levensduur van uw dak en het verlagen van de onderhoudskosten. We kijken goed naar uw ambities en zetten die af tegen uw wensen en mogelijkheden. Dat betekent ook dat we weleens nee moeten zeggen om vervolgens met een beter alternatief te komen. Daar hebben we een vooruitziende blik voor nodig. Want een dak gaat weer jaren mee en moet ook de komende jaren nog steeds de beste keuze zijn. Dat betekent dat we buiten de geijkte paden moeten denken. Moeten pionieren. En dat is precies waar we goed in zijn.

“De term ‘dakdenkers’ is treffend voor de medewerkers van Patina; ze zoeken op een creatieve manier naar mogelijkheden om beter, duurzamer en sneller te werken. Patina is een betrouwbare bouwpartner die doet wat ze belooft. Het is heel fijn om met een bouwpartner te werken die weet wat je verwacht en meedenkt als het gaat om nieuwe ontwikkelingen of kansen.”

Paul Vlaar, Algemeen directeur Ooijevaar

“Jaren geleden kwam Patina alleen bij herstel en vervanging in beeld. Nu komt Patina met een totaalconcept. Van herstel tot complete dakrenovaties, van isolatie advies tot zonnepanelen. Patina is in alle vormen van dakwerk thuis. En bij daklekkages of stormschade wordt er snel gereageerd. Planmatig onderhoud wordt goed voorbereid en er worden duidelijke afspraken gemaakt. Is er een probleem dan vindt Patina altijd een passende oplossing. Je ziet ook dat de werknemers van Patina trots zijn op hun vak. Het werk is altijd van uitstekende kwaliteit. En we hebben 1 aanspreekpunt. Heel prettig.”

Tom van Hooijdonk, beleidsadviseur Stichting Spaarnesant

Is uw dak toe aan renovatie?
Geen zorgen

We kijken naar alle aspecten. Wensen, constructie, doelstelling en omgeving bijvoorbeeld. We weten als geen ander waar we rekening mee moeten houden. Maar we kijken ook of een andere oplossing niet beter is. Ook onderhoud doen we steeds slimmer. Zo gaan we steeds vaker data inzetten om het benodigde onderhoud te voorspellen.

Doordat we data uit het verleden analyseren, kunnen we voorspellen wanneer en op welke plek uw dak gaat lekken, wanneer we uw dak moeten schoonmaken en hoe het is gesteld met de isolatie. Zo kunnen we exact berekenen wanneer we onderhoud moeten uitvoeren en houden we de kosten gedurende de levensduur van uw dak zo laag mogelijk.

Beginnen met samen dakdenken?

Neem contact op

Dakmanagement
We nemen uw dak over

We houden grip op uw dak. En ontzorgen u volledig. Want we willen er het maximale uithalen tegen minimale kosten. De voeten op de grond wanneer het kan, onderhoud wanneer dat nodig is. Want we weten exact wat uw dak nodig heeft op welk moment. Zeker.

Dakdoen
Gewoon echt goed

Patina heeft alle dakdisciplines in huis. Van onderhoud en beveiliging en van nieuwbouw tot renovatie. En gaan we het dak op, dan doen we dat zo geruisloos mogelijk. Zo min mogelijk overlast. De juiste regels en voorschriften. Logisch.

Een goed dak boven het hoofd van uw bewoners. Zo lang mogelijk. Daarom doen we er alles aan om de levensduur van uw dak te verlengen. En kijken we hoe we uw dak kunnen inzetten als bron van energie. Samen met u bepalen we de juiste strategie. En maken we een totaalplan. Goed geregeld.

Meer over corporaties

… en over:  zorg   overheid   vastgoedbeheerders

Samen met ons dakdenken?
Doen we graag!

Over verduurzaming van uw dak bijvoorbeeld. 
Of over hoe we u verder kunnen ontzorgen.

Neem contact op