Omdat het dak een wereld op zich is
Mooi toch?

We leveren niet meer simpelweg handjes. We bieden totaalontzorging. Van strategie en advies tot en met onderhoud. En ook als we uw dakbedekking hebben aangebracht, managen we uw dak van voor tot achter. Sterker nog, als u wilt, nemen wij uw dak volledig over. Punt.

We bieden toegevoegde waarde op ieder vlak
En verlengen de levensduur

Want uw dak moet zo lang mogelijk meegaan. Daarom brengen we uw dak in beeld. Daar gebruiken we data voor. Daarmee kunnen we precies berekenen wanneer uw dak last kan krijgen van lekkage, meten we de isolatiewaarde van uw dak en houden we goten in de gaten. Dat betekent ook dat we het benodigde onderhoud al plannen voor de komende 2 tot 3 jaar. Fijn voor ons, maar zeker prettig voor u als opdrachtgever. Zo houden we ons hoofd koel en geven we u dak- en nachtrust. Mooi toch?

Dit levert slim dakmanagement u op:

  • Geen onnodig onderhoud aan uw dak
  • Kostenbesparing
  • Langere levensduur van uw dak
  • Geen omkijken naar uw dak

“Patina denkt gevraagd en ongevraagd mee in alle voorkomende vraagstukken op het gebied van onderhouden, vervangen en verduurzamen van het dak in de breedste zin van het woord. En daarbij hebben ze altijd oog voor de investering versus de opbrengsten. Onze relatie gaat jaren terug. Wij zoeken altijd partijen die een continue kwaliteit en service leveren. En dat kun je van Patina zeker zeggen.

Patina lost (acute) storingen op, maar levert ook input op onze onderhoudsplanning en verduurzamingsdoelstelling. Dat willen we in de toekomst zeker verder met elkaar vormgeven. Zo kunnen we samen bijdragen aan een mooiere, veiligere en duurzamere wereld.”

Joost Bakker, Technisch Manager van Bouwinvest

Zo houden we grip
op uw dak
Slim beheer & inzicht

Het liefst nemen we uw dak over. Volledig. Als een soort huismeester. Maar dan van uw dak. Zo kunnen we u het allerbeste ontzorgen. Preventief en periodiek. Gepland onderhoud als het nodig is om uw dak in de beste conditie te houden. De benodigde service voor uw groendak zodat deze in optimale conditie blijft. Het reinigen van uw dak en goten om problemen te voorkomen. We beheren uw volledige dak en geven u inzicht. Als u dat wenst, zelfs realtime. En als u wilt nemen we ook de communicatie met bewoners of huurders op ons. Zo houden we grip op het proces en de hand op de knip. Zonder gedoe.

De zorg aan uw patiënten staat voorop. Dus zijn optimale condities noodzakelijk. Daar hoort ook het dak bij. Wij laten een comfortabel dak samengaan met een duurzaam dak. Dat zo lang mogelijk meegaat. Van advies tot strategie en volledig plan. Wij zorgen ervoor.

Meer over zorg

… en over:   corporaties   overheid   vastgoedbeheerders

Samen met ons dakdenken?
Doen we graag!

Over het beheer van uw dak bijvoorbeeld.
Of over hoe we u verder kunnen ontzorgen.

Neem contact op