Wij zoeken jou
Zoek het hogerop

Kom je bij ons werken, dan ga je samenwerken met dé dakdenkers van Nederland. En dat niet alleen. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn bij ons gewoon prima geregeld. Heb je ambitie en wil je de handen uit de mouwen steken? Bekijk onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Word ook de beste
Je hebt ’t in je

Leren en werken gaan samen bij Patina. We verwachten dus niet dat je alles al weet. Wel dat je wilt leren. Van je collega’s maar ook door een opleiding of cursus te volgen bijvoorbeeld. Bij ons krijg je alle ruimte en mogelijkheden om bij te scholen. Om het beste in jezelf naar boven te halen.

Trots op projecten die ik spatzuiver oplever.

Leroy, dakdekker

Dit zijn wij
Een topteam

Onze mensen zijn bondgenoten. Helden op het dak. We nemen verantwoordelijkheid voor het werk, houden ons aan de planning en gaan knap om met de spullen. Kwaliteit en service staan voorop. De juiste bedrijfskleding, de bus schoon en in orde. Naar klanten zijn we servicegericht. We houden ons aan afspraken. We werken hard en zetten nog een tandje bij als dat nodig is om de planning te halen. Altijd netjes natuurlijk. Want we werken ook zorgvuldig en volgens normen, wetten en voorschriften. Tijd voor een grapje of een praatje? Dat is er natuurlijk ook. Even bijpraten aan het eind van de week, de jaarlijkse barbecue, maandelijks dakcontact, maandelijks kantooroverleg, een kwartaalbijeenkomst, scholingsdagen, ook dat hoort erbij. En voor nieuwe medewerkers organiseren we elk kwartaal een ontbijt met een voorstelrondje van het MT en uitleg over het DNA van Patina. Zo voelen zij zich snel onderdeel van het team.

Ook als ZZP’er kun je bij ons aan de slag
Mooi toch?

We doen het werk met een team van vaste krachten. Samen. Maar hebben we extra dakdenkers nodig, dan schakelen we regelmatig zzp’ers in. Voor platte daken, hellende daken, renovatie, onderhoud, valbeveiliging of inspectie. Ze sluiten naadloos aan bij ons team en maken zich onze manier van werken meteen eigen. Ben jij zo’n slimme dakdenker? En wil je werken met een team dat altijd gaat voor het beste resultaat? We kunnen je inzet goed gebruiken. Kom eens een bakkie doen! En sluit aan bij ons team.

Neem contact op

Vragen, twijfels of gewoon even kletsen?
Bel ons gewoon

Onze HR dakdenker staat voor je klaar!
Bel 088-2257249