Van onderhoud tot innovatieve daktoepassingen
We doen alles

Een dak moet goed zijn. Betrouwbaar. Comfortabel. En zo lang mogelijk meegaan. Maar een dak moet ook duurzaam zijn. Zodat u optimaal profiteert van warmte en kou. Een dak dat energie bespaart en de CO₂-uitstoot vermindert. Met innovatieve toepassingen zetten we al die vierkante meters zo goed en duurzaam mogelijk in. En met goed beheer en onderhoud verlengen we de levensduur van uw dak.

Samen een plan opstellen?

Ontzorgconcepten
Van A tot Z

Daken moeten zoveel mogelijk probleemloze daken zijn. En optimaal functioneren. Maar u wilt er ook zo weinig mogelijk naar omkijken. Dus denken wij mee en kijken vooruit. We gaan graag een langdurige samenwerking met u aan. Zo kunnen we optreden als kennispartner en samen met u de juiste strategie bepalen. Want net als u willen we het beste voor het dak. We bundelen de krachten met onze ketenpartners en maken een plan voor de lange termijn. Zo weet u zeker dat het dak de allerbeste zorg krijgt. En weet u ook qua kosten waar u aan toe bent.

Altijd goed onderhoud
en beheer
Daar kunt u op rekenen

Zon, wind, neerslag, bladeren, vuil en zelfs schommelingen in de temperatuur. Allemaal factoren die invloed hebben op de levensduur van het dak. Onze mensen weten precies wat de gevolgen kunnen zijn. En dus ook wat ze moeten doen om uw dak in topconditie te houden. Met preventief onderhoud zoals inspecties, keuringen en reiniging blijft uw dak bestendig tegen al die weersomstandigheden. Met een conditiemeting conform NEN 2767 leggen we de kwaliteit van alle onderdelen op het dak vast. Dit vormt de basis van het meerjarenonderhoudsplan. En dus voor het benodigde budget. Zodat u weet waar u aan toe bent. Handig.

En heeft u een lekkage?
Onze serviceafdeling staat 24/7 voor u klaar.

Meld het direct online

Renovatie en nieuwbouw
Alles in huis

Wij hebben heel wat daken onder onze hoede. Platte daken voor met name de utiliteitsbouw en hellende daken die we vooral in de woningbouw tegenkomen. Maar of het nu om plat of hellend gaat, het dak moet uw bewoners, medewerkers, patiënten, bezoekers én apparatuur goede bescherming bieden. We verlengen de levensduur van daken zoveel mogelijk. Toch is de dakbedekking op een zeker moment aan vervanging toe. Wij zorgen dat uw nieuwe dakbedekking weer jaren meekan. Goten, dakramen of zelfs een vogelvoorziening? Ook daar draaien we onze hand niet voor om.

Bliksembeveiliging, permanente valbeveiliging, zonnepanelen of daktuin? Wij zorgen ervoor. Sterker nog: het liefst nemen we uw dak helemaal over.

Bliksembeveiliging
Zo voorkomen we verrassingen

Blikseminslag komt relatief vaak voor. Het onweert dan ook zo’n 25 dagen per jaar. Slaat het in, dan ontstaat er vaak flinke schade. Een goede bescherming tegen blikseminslag is dus belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in bliksembeveiliging. Onze systemen voldoen dan ook aan de laatste NEN-normeringen. Met aardingssystemen, bliksembeveiligingsinstallaties, overstroom- en overspanningsbeveiligingen, statische elektriciteit, emc en ontstoringstechnieken voorkomen we dat u te maken krijgt met blikseminslag.

Veilig het dak op
U kunt maar beter zeker zijn

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Wij nemen die zorg graag uit handen. Onze dakhelden weten precies aan welke regels de veiligheid op het dak moet voldoen. Wij nemen initiatieven om de veiligheid te vergroten. Met preventie en voorlichting. Onze kennis brengen we ook in de praktijk. We installeren en onderhouden alles. Van dakrandbeveiliging en kooiladders tot valbeveiligingssystemen. Ook kunt u ons inschakelen voor tijdelijke valbeveiliging.

Energieopwekkende daken
Dát is pas slim

Uw dak is veel meer dan een veilig en droog oppervlak boven uw hoofd. Een dak kan zonwarmte of juist winterkou gebruiken om energie op te wekken. Zo bespaart u op stroom en reduceert u CO₂-uitstoot. De meest voorkomende toepassing is zonnepanelen. Die gaan lang mee en zorgen voor een flinke energiebesparing. Ook leveren PV-panelen een flinke bijdrage aan de EPC van uw gebouw. Het teveel aan energie kunt u bovendien meestal leveren aan het elektriciteitsnet.

Duurzame daken
Maximale resultaten

Uw dak als duurzaam instrument. Zeker. Zo gaat met isolatie uw energieverbruik al flink omlaag, bespaart u met witte daken op energie voor koeling en houden waterdaken het overtollige water vast. Of wat dacht u van een groen dak? Het zorgt voor waterbuffering, isoleert en zuivert de lucht. En het ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Staat uw pand in de grote stad, dan kan een luchtzuiverend dak uitkomst bieden. En dan kennen we bijvoorbeeld ook nog Energydak. Die we bovendien kunnen uitbreiden met een warmte- en koude-opslagsysteem. We geven u graag advies op maat.

Bekijk in de video hoe we resultaatgericht samenwerken voor De Alliantie.

Wij denken na over daken. Over welke toepassingen het meest geschikt zijn voor het dak van onze opdrachtgevers. Over hoe we er het maximale uit kunnen halen. Daarom brengen we uw dak in beeld. Met artificial intelligence data kunnen we precies berekenen wanneer uw dak onderhoud nodig heeft en checken we continu uw goten. Door het gebruik van deze data weet u dus precies waar u aan toe bent voor de komende jaren. En weet u ook welk budget u nodig heeft. Handig.

Start Video
Start video

Bijdragen aan een
circulaire economie
We nemen onze verantwoordelijkheid

Wanneer wij aan de slag gaan met uw dak proberen we zoveel mogelijk materialen opnieuw te gebruiken. We kiezen voor milieuvriendelijke materialen. Zo leveren we een extra bijdrage aan het klimaat. Oude materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt als grondstoffen voor nieuwe producten. Zo dragen we bij aan de circulaire economie. En halen we het maximale uit uw dak.

Samen werken aan een beter klimaat
CO2-neutraal in 2050

Elke stap op weg naar een duurzame wereld is belangrijk. Zero250 verzamelt en bundelt kennis, kunde & innovativiteit op het gebied van duurzame daken. Dat doen we op basis van ervaringen van onze partners, maar ook door het verzamelen, analyseren en interpreteren van data. Een duurzaam dak vraagt om een doordachte aanpak die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften, mogelijkheden en kansen. Daar helpen wij u graag bij.

Ontdek Zero250

Een goed dak boven het hoofd van uw bewoners. Zo lang mogelijk. Daarom doen we er alles aan om de levensduur van uw dak te verlengen. En kijken we hoe we uw dak kunnen inzetten als bron van energie. Samen met u bepalen we de juiste strategie. En maken we een totaalplan. Goed geregeld.

Meer over corporaties

… en over:  zorg   overheid   vastgoedbeheerders

Samen op weg naar CO2-neutraal
Zero250

Dit zijn geen loze woorden. Evenmin is het slechts een mooie ambitie. Het is een keiharde, wettelijk vastgelegde eis. Daar ontkomen we niet aan. Als partner van Zero250 stellen wij graag uw ambitieprogramma samen.

Meer info