In 2050 nul procent
CO2-uitstoot
met Zero250

Zero250 verzamelt data op basis van ervaringen van de partners. Het doel daarbij is om ervoor te zorgen dat deze partners altijd en overal de beste duurzame daken aanleggen. Plan uw route naar nul procent CO2-uitstoot met het Zero250 ambitieprogramma. Wij helpen u daar graag mee.

Met een duurzaam dak kunt u verschillende kanten op
zeker weten

Een multifunctioneel dak is een dak met diverse functies en levert in meerdere opzichten het meeste rendement op. Dit zijn de daken die het meeste bijdragen aan de CO2-reductie. Elk type dak heeft een eigen kleur, functie en rol te vervullen in deze tijd van klimaatverandering en maatschappelijke bewustwording. En juist daar is het belangrijk om de beste keuzes te maken en faalkosten te beperken. Dankzij de kennis en de aanpak van Zero250 is dat mogelijk.

Ontdek Zero250

Multifunctionele daken als oplossing voor klimaatverandering
en stedelijke uitdagingen

Elk duurzaam dak wordt op maat ontworpen. Volledig gericht op de eigenaar, de gebruiker en de omgeving. Dit is gebaseerd op een enorme hoeveelheid praktijkervaring, onderzoeken en data van de partners. Door middel van het ambitieprogramma van Zero250 wordt precies duidelijk welk duurzaam dak voor uw pand de gouden combi is. Maak kennis met Zero250 en de duurzame mogelijkheden. Daken op maat en toekomstbestendig.

Bekijk het ambitieprogramma

In de ene situatie zijn zonnepanelen in combinatie met een groendak ideaal, maar in een andere situatie is er bijvoorbeeld meer behoefte aan het bufferen van water of gebrek aan ruimte waardoor een leefdak interessant wordt.

Zero250 maakt uw ambitie werkelijkheid. Door verder te kijken dan alleen uw eigen opbrengsten. Zo brengt Zero250 ook de maatschappelijke baten in kaart en benutten we de ruimte die er is. Hiermee zetten we samen een grote stap richting CO2-neutraal in 2050. En doen we wat nodig is.

Wat is uw route naar 2050?

Plan uw route naar nul procent CO2-uitstoot met het Zero250 ambitieprogramma.

Bekijk het ambitieprogramma