Wij nemen uw dak onder onze hoede
Elke centimeter

Van renovatie tot nieuwbouw, van inspectie tot onderhoud en van valbeveiliging tot bliksembeveiliging. Wij hebben alle dakdisciplines in huis. Fijn voor u. Want zo houden we uw dak in topconditie.

Dakdoen is dakdenken
Logisch toch?

Werkzaamheden voeren wij zo slim mogelijk uit. Wij beschikken over het juiste materieel en de beste mensen. Wij kennen dakconstructies als onze broekzak, weten waar zich problemen voor kunnen doen en hoe wij deze goed en kostenefficiënt verhelpen of voorkomen. Dakdenken zit verankerd in onze hele organisatie. Gaat een van onze specialisten het dak op voor bijvoorbeeld een lekkage, dan voert hij herstelwerkzaamheden uit en kijkt meteen of er nog andere zaken opgepakt moeten worden. Zo voorkomen we nieuwe problemen en kunnen we snel actie ondernemen op mogelijke risico’s. Alles voor uw dak. Vinden we logisch.

Dit levert het u op

  • Volledig onderhoudsplan
  • Alle disciplines in huis
  • Duidelijk planning en communicatie
  • Veiligheid voorop
  • Zo min mogelijk overlast

“Patina biedt een ontzorgend pakket aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vernieuwing van daken, valbeveiliging en bliksembeveiliging. Ook voor storingen en lekkages is Patina vakkundig en daadkrachtig. De duidelijke communicatie over wensen en verwachtingen wederzijds gaf bij ons de doorslag om voor Patina te kiezen. Door de betrokkenheid van alle medewerkers van Patina merk je dat er met passie gewerkt wordt aan en op het dak.”

Wouter Krijnzen, Teamleider Technische Dienst Dijklander Ziekenhuis

We halen het beste
in uw dak naar boven
En in elkaar

Het dak moet u en uw huurders, patiënten of bezoekers zekerheid bieden. Bescherming. Dat geldt ook voor uw kostbare apparatuur. Tegelijkertijd moet dat dak veel doorstaan. Neerslag, wind, vorst en zon kunnen de kwaliteit aantasten. Daar zijn we op ingespeeld. Door onderhoud zijn we problemen voor en verlengen we de levensduur van uw dak. Moet uw dak worden gerenoveerd of heeft u een nieuw dak nodig, dan gaan we secuur te werk. Zijn de plannen afgestemd, dan gaan onze dakdenkers aan de slag op het dak. Of het nu gaat om platte of hellende daken, lood- of zinkwerk. Het dak kent geen geheimen voor ons. We werken snel en handig want onze mensen zijn goed op elkaar ingespeeld. Altijd volgens planning en zo geruisloos mogelijk. Zodat uw gebruikers van het pand zo weinig mogelijk overlast hebben. We zetten alle zeilen bij als het nodig is. Maar werken altijd zorgvuldig. En ook de afwerking moet goed zijn. We leveren knappe daken op. Geen gedoe.

Benut de ruimte die er is. Met Zero250 zet u een grote stap om de CO2-uitstoot terug te dringen

Max, Hoger veiligheidskundige

Samen beter én goedkoper
De handen ineen

Onderhoud aan uw dak is noodzakelijk. Maar daar wilt u zo min mogelijk overlast van. Aan de hand van data kunnen we precies voorspellen wanneer onderhoud noodzakelijk is. Maar we doen meer. Want we werken samen met onze partners. Samen maken we een volledig onderhoudsplan. We maken gebruik van elkaars deskundigheid. Slim samenwerken. Zo beperken we de overlast, bieden we betere kwaliteit en besparen we kosten. Total Cost of Ownership dus. Gaan we het dak op, dan stemmen we dat ruim van tevoren nog even met u af. En met uw huurders als u dat wilt. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Veiligheid voor alles
Niet meer dan normaal

Als dakdenkers nemen we veiligheid serieus. Van onze manier van werken tot en met onze materialen en producten. We werken veilig of we werken niet. Want we weten dat werken op hoogte om extra maatregelen vraagt. Professionals moeten zonder gevaar aan de slag kunnen. Dus leveren, installeren en onderhouden we alles wat nodig is. Permanente dakrandbeveiliging, horizontale valbeveiliging, verticale valbeveiliging, kooiladders, gevelladders, dakluiken, ladderborgingssystemen, ladders en toebehoren en zelfs persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij voldoen aan de NEN-normeringen en wettelijke eisen en houden ons aan de richtlijnen. Omdat we zeker willen zijn dat we aan alle voorschriften, regels en wetgeving voldoen, zijn we aangesloten bij het Instituut voor Dakveiligheid. Zij scheppen duidelijk in de verschillende regelgeving. Check.

Uw dak als verdienmodel. Wij denken graag met u mee over de juiste strategie. En we maken een plan van aanpak voor de komende jaren. Samen met onze partners. Met predictive maintenance weten we in de toekomst precies wat er wanneer moet gebeuren. Slim.

Meer over overheid

… en over:   corporaties   zorg   vastgoedbeheerders

Samen met ons dakdenken?
Doen we graag!

Over verduurzaming van uw dak bijvoorbeeld.
Of hoe we u verder kunnen ontzorgen.

Neem contact op