Uw dak is ons dak
Wij zorgen ervoor

We willen die totaalontzorger zijn. Een volledig aanbod bieden. Het complete proces. Van advies tot ontwerp en van realisatie tot en met het dagelijks onderhoud. Zodat u nergens omkijken naar heeft. We denken ook mee als het gaat om duurzaamheid. Want we willen het maximale uit uw dak halen.

We ontwerpen, construeren, vervaardigen, verduurzamen, beveiligen en beheren platte en hellende daken. We zorgen voor een goede planning, heldere communicatie en hebben korte lijnen met onze opdrachtgevers. Dat kunnen we. Want we hebben alle disciplines onder 1 dak. Natuurlijk werken we ook samen met onze partners. Met elkaar vormen we een ijzersterke keten.

30 jaar ervaring
12.000 servicemeldingen per jaar
5.500 inspectie en onderhoudscontracten
250 dakhelden

Wij zijn Patina
En daar zijn we trots op

Onze mensen zijn meer dan medewerkers. Zij zijn onze ambassadeurs. Dakhelden die elke dag het beste van zichzelf laten zien. Want al onze mensen zien het dak van onze opdrachtgevers als hun eigen dak. Dat maakt hun commitment groot, hun houding servicegericht en hun bijdrage meer dan waardevol. Of ze nu op het dak staan of op kantoor werken.

Maak kennis met ons team

Omdat we samen verder komen
De handen ineen

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) wordt steeds belangrijker. Zo zorgen we voor de beste kwaliteit, tegen lagere kosten. En bieden we continuïteit. Met onze partners in de bouw, beheer en techniek gaan we in een vroeg stadium om tafel. Want als we de koppen bij elkaar steken, dan gebeurt er wat. Samen kijken we verder, weten we meer, smeden we de beste plannen en komen we sneller vooruit. Zo bieden we u betrouwbare service.

Ook wij begonnen met simpelweg overlagen van bestaande dakbedekking. Zo’n 30 jaar geleden. Maar al snel zagen we dat het beter kon. We groeiden. In aantal mensen, maar ook in onze service. Geen lengte × breedte. Niet zomaar onderhoud, maar een totaalplan. En daarin nemen we tegenwoordig ook steeds vaker duurzaamheid mee. En werken steeds meer samen met onze partners in de keten. Van een dak plakken naar betrouwbare duurzaamheidspartner. Maar zijn we ook nog steeds held en bondgenoot. Als u ons onmiddellijk nodig heeft.

Meer over ketensamenwerking

We scoren
gemiddeld een

8,4

voor klant­tevredenheid

Trotse dakserviceverleners
Al 30 jaar

In die jaren groeiden we uit van dakdekker tot dakserviceverlener. Met zo’n 120 dakhelden die elke dag opnieuw de handen uit hun mouwen steken. Met 12.000 servicemeldingen per jaar. Nieuwbouw, renovatie, onderhoud, het dak kent voor ons geen geheimen. En als betrouwbare duurzaamheidspartner bieden we u ook strategisch een helpende hand.

We nemen veiligheid serieus

We doen het samen
Ons werk is mensenwerk

We overleggen, bedenken slimme plannen voor de meest ingewikkelde vragen en komen met innovatieve ideeën. Samen. Om de wereld een beetje mooier te maken. Om nieuwe tijden aan te kunnen. En als we het goed vinden, kijken we hoe het nog beter kan. Ons positieve denken en doen verbindt ons. We kunnen niet zonder elkaar om de beste te zijn én te blijven. Het is wie we zijn. En daar zijn we best een beetje trots op.

Samen ‘sjeffen’ we het wel

We zijn een bevlogen club. Hardwerkend, daadkrachtig, betrouwbaar, vriendelijk, collegiaal en verbindend. Niet voor niets werken onze mensen jaren bij ons. Zelfs vaak tot aan hun pensioen. We hebben wat voor elkaar over. En springen bij waar nodig. Wat we ook zijn? Direct en recht voor z’n raap. We zeggen waar het op staat. Maar houden ons daarbij ook altijd aan wat we beloven. Afspraak is afspraak. Zo weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Als collega. Als stakeholder. Én als opdrachtgever.

We staan midden in de samenleving
En met beide voeten op de grond

Wij zijn er voor elkaar, maar willen ook iets voor de samenleving betekenen. Dus steunen we goede doelen, lokale sportverenigingen en helpen we bij activiteiten. Zo organiseren we samen met andere dakpartners elk jaar een dagje weg voor mensen die wel een uitje kunnen gebruiken, steunen we het Leger des Heils en werken we mee aan initiatieven om de uitstoot van CO₂ terug te dringen. Voor het voortbestaan van ARTIS als instituut, adopteerden we een chimpansee. Ook bieden wij werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor zijn we beloond met een prijs bij IJmond Werkt. Maatschappelijk betrokken. Niet meer dan logisch.

We brengen het beste in elkaar naar boven
Hoe mooi?

We zijn niet de grootste, wel de beste. We zorgen dat de klus wordt geklaard. Dat we de gewenste beste service leveren. Linksom of rechtsom. Zonder gedoe. Zo geven we u dak- en nachtrust.

Haal ’t beste in jezelf naar boven
Jij hebt ’t in je

Werken bij Patina is werken met én leren van de beste dakdenkers van Nederland. Ook dakheld worden en het beste uit jezelf halen?

Bekijk vacatures en meer