Omdat al die vierkante meters waardevol zijn
Uw dak als verdienmodel

Verduurzaming, CO₂-neutraal. Alle organisaties hebben ermee te maken. Groener, duurzamer, circulair. Uw dak als duurzaam instrument. Uw dak als verdienmodel. Wij helpen u met de juiste strategie. Voor maximale resultaten. Zorgeloos.

Samen een plan maken?

Van slimme toepassing tot volledig circulair dak
Altijd een knappe oplossing

Een goed en veilig dak dat zo lang mogelijk meegaat. Zeker. Maar uw dak heeft nog veel meer in huis. Want die bovenkant van uw woning, ziekenhuis, zwembad of evenementenlocatie maakt uw gebouw groener. Duurzame toepassingen, circulaire daken. Van zonnepanelen tot waterbuffering. Van groen tot wit dak. Van luchtzuiverend tot energiedak. Of zelfs een slim Kameleon 3D dak. Wij adviseren u over de mogelijkheden voor uw dak.

Duurzamer en circulair dak

  • Groene daken
  • Witte daken
  • Luchtzuiverende daken
  • Kameleon 3D dak

Uw dak als verdienmodel

  • Waterbuffering
  • Zonnepanelen
  • Groene daken

Hebben we het over duurzame daken, dan gaat het vaak over groendaken. Geschikt voor de woningbouw en de utiliteitsbouw. Veel steden hebben last van toenemende warmte.

Een tuindak kan dan een goede oplossing zijn. Gras, mos, sedum, bloemen, planten, bomen, een moestuin, een complete daktuin of zelfs een jeu-de-boules-baan.

Groene daken

Groene daken vangen fijnstof op, zetten stikstof om in zuurstof, stimuleren de biodiversiteit en bieden uitstekende isolatie. Dat zorgt ervoor dat het binnen minder warm wordt en dus ook minder koeling nodig is. Groene daken helpen dus ook om energie te besparen. En in veel gemeenten krijgt u er subsidie voor.

Waterbuffering

Steeds vaker zetten we ook waterbuffering in. Want dat vele hemelwater is nuttig toe te passen. Een waterbuffer slaat uw water op en gebruikt het vervolgens weer voor het groen dat we op het dak aanplanten. Zo beperkt u overlast én zorgt het ook nog eens voor goede isolatie. Aangenaam warm in de winter. Heerlijk koel in de zomer.

Zonnepanelen

En wat te denken van zonnepanelen. Al die vierkante meters dak vormen een mooie ondergrond voor panelen die u helpen op energiekosten te besparen.

Samen mooie plannen maken

Wij gaan met u om tafel. En luisteren goed naar uw wensen. Toch is niet alles mogelijk en adviseren we soms anders. Want een aantal aspecten zijn belangrijk om te bepalen welk dak het meest geschikt is. Zo is het belangrijk hoe groot uw dak is, in welke omgeving uw dak ligt, wat uw budget is en wat de constructie van het dak is. Want een duurzame oplossing vergt wel wat van uw dak. Ook kijken we goed naar wat uw persoonlijke dakuitdagingen zijn. En naar uw sector. En zelfs binnen de branche zijn er verschillende aandachtspunten. Want een ziekenhuis in Amsterdam kent andere uitdagingen op het dak dan een ziekenhuis in Beverwijk. En een woningcomplex in een drukke binnenstad heeft een ander dak nodig dan een complex in de buitenwijk van een kleinere stad. Wij kijken naar alle aspecten en zorgen voor een toekomstbestendig plan. Samen met u als onze partners of met onze ketenpartners.

Samen een plan maken

We ontwikkelen door

Steeds vaker combineren we slimme toepassingen. Waterbuffering en zonnepanelen. Een groendak en zonnepanelen. En ook binnen oplossingen zijn we bezig met innovatieve ontwikkelingen. Zo onderzoeken we of we de bak onder het groendak kunnen laten produceren van gebruikte autobanden. En kijken we hoe gebruikt bitumen weer opnieuw kunnen inzetten voor dakbedekking.

Wij denken mee!

Eens praten over een duurzame oplossing voor uw dak? Of kijken hoe we uw dak nóg groener kunnen maken of slimmer kunnen inzetten? Samen bekijken we alle aspecten en komen we tot een plan.

Neem contact op