Een duurzaam dak op maat voor Amsterdam UMC

Tegenwoordig en zeker in de toekomst is een dak niet meer zwart. Het heeft potentieel. Zet het in op duurzaamheid, circulariteit, wonen en leven. Het levert zoveel meer dan alleen waterdicht zijn. Gebruik het! Dit was onze boodschap naar het AUMC. Met behulp van het ambitieprogramma van Zero250 is vastgesteld welke duurzame en circulaire toepassingen het meeste rendement opleveren op het dak van bouwdeel K.

Meer weten over dit project?

Neem contact op

Maar wat was nu de uitkomst van het ambitieprogramma voor het AUMC? Groen, waterbuffering, zonnepanelen, bij-isoleren, circulaire dakbedekking van Wédéflex en sensoren onder de dakbedekking om de conditie en prestatie van de dakbedekking te meten. Daarnaast wordt ook bliksembeveiliging aangebracht. Een duurzaam en circulair totaalpakket. Wij zijn op dit moment aan het werk, voor het AUMC, het personeel, de patiënten, de omgeving en voor de toekomst. Want de toekomst ligt op het dak, niet anders.

Opdrachtgever

AUMC Amsterdam

Bijzonderheden
  • Duurzaam dak op maat
  • Groendak
  • Waterbuffering
  • Zonnepanelen
  • Circulaire dakbedekking
  • Daksensoren

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, hebben wij ook de subsidies geregeld waaronder de SDE (Stimulering Duurzame Energietransitie en Klimaattransitie) voor de zonnepanelen. De overheid vergoedt tot een bepaalde hoogte het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde energie (de opbrengsten).

Zero250 verzamelt data op basis van ervaringen van de partners. Het doel daarbij is om ervoor te zorgen dat deze partners altijd en overal de beste duurzame daken aanleggen. Volledig gericht op de eigenaar, de gebruiker en de omgeving. Maak kennis met Zero250 en de duurzame mogelijkheden. Daken op maat en toekomstbestendig. Ontdek hoe u met een dak van Zero250 uw CO2 footprint kunt reduceren.

Meer weten over dit project?
Kom samen dakdenken

Over verduurzaming van uw dak bijvoorbeeld?
Of over we u verder kunnen ontzorgen?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Logisch met zulke vakmensen

Alle projecten bekijken