Koelte voor docenten en leerlingen van de Japanse school

In opdracht van Gemeente Amstelveen hebben wij een school voorzien van een ‘cool’ dak. Ook hebben wij valbeveiliging geplaatst en daarnaast gezorgd voor een veilige loopzone door het aanbrengen van rode bitumen stroken.

Meer weten over dit project?

Neem contact op
Opdrachtgever

Gemeente Amstelveen

Bijzonderheden
  • Koel dak met Wédéflex Ultra White;
  • Brandscheidingen met steenwolisolatie;
  • Veilige loopzone en daarnaast valbeveiliging.

Een dak koel houden

De wens van Gemeente Amstelveen was onze uitdaging! Een dak koel houden, hoe doe je dat? We vonden samen de juiste oplossing. Het dak is voorzien van een minerale toplaag van Wédéflex Ultra White. Een zon reflecterende dakbaan van topkwaliteit, zodat er overdag minder warmte wordt geabsorbeerd en gedurende de nacht de warmte snel wordt afgevoerd. Zo gezegd zo gedaan. De lokalen zijn vanaf nu heerlijk koel in de zomer!

Kees Veerman, projectleider vastgoed Gemeente Amstelveen

“Sinds kort is Patina contractpartner van Gemeente Amstelveen. De samenwerking is prettig, ze stellen zich flexibel op en denken mee. Dit heeft zeker meegedragen aan het eindresultaat op de Schweitzerlaan in Amstelveen. Samen hebben we alles doorgesproken: van planning tot uitvoering tot oplevering. De keuze voor Wédéflex Ultra White was snel genomen. Patina is dealer van Wédéflex waardoor de garantie van de leverancier en verwerker goed op elkaar aansluit. Mooi voordeel!”

Meer weten over dit project?
Kom samen dakdenken

Over verduurzaming van uw dak bijvoorbeeld?
Of over we u verder kunnen ontzorgen?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Logisch met zulke vakmensen

Alle projecten bekijken