Nieuw dak voor bestaande klant CPM

Soms komen er onverwachte projecten voorbij. Zoals de bouw van een nieuw dak na een brand. Toen CPM Europe ons om hulp vroegstonden we dan ook meteen klaar. Door de brand zaten er giftige roetdeeltjes in de groeven van het staaldakHet dak moest dan ook volledig worden gesloopt. 

Meer weten over dit project?

Neem contact op
Opdrachtgever

CPM Europe

Bijzonderheden
  • Volledige sloop vanwege brandschade;
  • Werken onder flinke tijdsdruk;
  • Een betere RC-waarde, dezelfde uitstraling.

Nieuwe materialen, dezelfde uitstraling

Voor het nieuwe dak adviseerden we een zelfklevende dampremmer. Met een betere RC-waarde dan de bestaande steenwolplaten. Samen met de tweelaagse APP-dakbedekking en de nieuwe lichtstraten een mooie opbouw voor het dak. En met hetzelfde aangezicht als voor de brand. Precies wat de klant wenste. 

Alle hens aan dek

Binnen een week na de opname startten we het werk. Met een grote groep. Alle zeilen bij. Want we wilden de klant zo snel en goed mogelijk helpen. De eerste stap? SlopenZo kon de reinigingsploeg de groeven schoonmakenWel met een flinke tijdsdruk want het dak moest aan het einde van de dag ook weer dicht.  

Samen meters maken

Ook de opbouw ging rap. Knappe materialen en goed overleg. Tussen onze mensen, met de opdrachtgever en met derde partijen. Iedereen was goed op elkaar ingespeeld en op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo konden we snel meters maken. Het leverde CPM Europe een kwalitatief, keurig dak op. En ons een tevreden opdrachtgever. 

Meer weten over dit project?
Kom samen dakdenken

Over verduurzaming van uw dak bijvoorbeeld?
Of over we u verder kunnen ontzorgen?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Logisch met zulke vakmensen

Alle projecten bekijken