Platte én hellende daken voor VVE-complex

Aan de Rubensstraat in Amsterdam mochten we aan de slag met een groot project. Want het volledige complex van de VVE onderging een renovatie. Platte daken, hellende daken, lood-en zinkwerk, duivenpinnen en schoorsteenherstel. Alles kwam voorbij.

Meer weten over dit project?

Neem contact op
Opdrachtgever

AYCON Vastgoedmanagement

Bijzonderheden
  • Complete renovatie;
  • Totaaloplossing;
  • Platte en hellende daken;
  • Bewonerscommunicatie.

Volledige renovatie

We keken allereerst goed naar de vraag en adviseerden AYCON Vastgoedmanagement te kiezen voor volledige verduurzaming, het opplussen van de isolatie en het plaatsen van PV panelen. Omdat het pand van binnenuit is geïsoleerd, er zeer hoge kosten waren verbonden aan het plaatsen van de PV panelen en de opbrengst niet optimaal zou zijn, werd gekozen voor volledige renovatie.

Bewonerscommunicatie

AYCON gunde ons de opdracht omdat we meedenken en een totaaloplossing leveren. Platte én hellende daken. Wij doen het allebei. Handig want zo kunnen we de klant volledig ontzorgenÉis er voor het hele project maar één aanspreekpunt. Ook konden we de aansluitingen engineeren en namen we de bewonerscommunicatie voor onze rekening. Zo had AYCON ook hier geen omkijken naar. We stemden de werkzaamheden strak op elkaar af en leverden het project naar volle tevredenheid van de klant op. Met zo min mogelijk overlast voor de bewoners. De daken kunnen naar verwachting weer 40 jaar mee.

Meer weten over dit project?
Kom samen dakdenken

Over verduurzaming van uw dak bijvoorbeeld?
Of over we u verder kunnen ontzorgen?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Logisch met zulke vakmensen

Alle projecten bekijken