Prachtig circulair dak dat wel 70 jaar meegaat

Patina heeft al jarenlang een goede relatie met Logchies Renovatie en Onderhoud B.V. Zo werden we onlangs opnieuw weer benaderd voor een mooi project. De vraag: creëer een volledig circulair dak voor de gasloze woningen in de Staalmanpleinbuurt in Amsterdam.

Meer weten over dit project?

Neem contact op
Opdrachtgever

Logchies Renovatie en Onderhoud B.V.

Bijzonderheden
  • Volledig circulair dak;
  • Ontwerp en realisatie;
  • Hogere RC-waarde en afschotverbetering;
  • Dak dat tot wel 70 jaar mee gaat.

Slimme plannen maken

Niet de minste uitdaging, wel een mooie. Want van zo’n vraag gaat ons hart meteen sneller kloppen. Het vraagt wat van onze kennis en expertiseEn dat vinden we nu eenmaal leuk. Samen met de klant maakten we een circulair ontwerp. We zorgden voor een haalbare planning en selecteerden een knappe ploeg. Die vanwege corona met gepaste maatregelen aan de slag ging. 

Maximaal duurzaam

We gaven het dak een hoge RC-waarde en pasten afschotverbetering toe om de zonnepanelen goed te kunnen monteren. We zorgden voor een circulair dak dat wel 70 jaar mee kan. De grondstoffen die nu zijn gedolven, gaan 35 jaar mee. Na die periode, branden we er een nieuwe laag overheen waardoor het dak nog eens 35 jaar meegaat. Zo zorgen we met minimale grondstoffen voor maximaal resultaat. 

Meer weten over dit project?
Kom samen dakdenken

Over verduurzaming van uw dak bijvoorbeeld?
Of over we u verder kunnen ontzorgen?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Logisch met zulke vakmensen

Alle projecten bekijken