Op 4 november 2019 vond onze 1e personeelsdag in het Kennemer Theater plaats. Door de inzet, betrokkenheid en het enthousiasme van al onze collega’s besloten we meteen om het jaarlijks terug te laten keren. Het gevoel van saamhorigheid en meer begrip voor elkaar door tegen elkaar aan te schurken en te discussiëren.

Dinsdag 15 november 2022 was het zover. Het vervolg op 2019. Er was ruimte voor het indrukwekkende verhaal van Dave Versluis. Aansluitend volgde het rondetafelgesprek ‘Patina draait door’ waarin iedereen de kans kreeg om het MT het hemd van het lijf te vragen. Pieter de Waard, onze dagvoorzitter, praatte de dag met humor aan elkaar. Als afsluiting, kan ook niet anders in een theater, genoten we van een show door illusionist David Nathan.

Jordy van Nugteren blikt terug: ‘Eindelijk weer eens een dag bij elkaar! Er is geprobeerd om de goede dingen van 2019 nog beter te doen en daarnaast hebben we het programma vooral rondom het rond-de-tafel gesprek georganiseerd. In het eerste deel van het programma het zeer indrukwekkende verhaal van Dave en de luchtige afsluiter met illusionist David.

Het was al met al een leerzame dag

Goede gesprekken aan tafel, met actuele thema’s en zaken die ons bezighouden. De openheid en eerlijkheid spreekt zeer tot de verbeelding. Ik kijk nu alweer uit naar 2023. Het zou leuk zijn als dit echt een traditie wordt: de hele familie bij elkaar. Ik wil bijzondere dank uitspreken aan Dave, David en het Team Samen voor weer een zeer geslaagde dag!’

Start Video
Start video