Een nieuwe strategie, nieuwe ontwikkelingen om ons heen en het einde van 2023 in zicht. Reden genoeg om samen te komen voor een terug- én vooruitblik.

Dinsdag 7 november ’23 vond ons jaarlijkse personeelsevenement plaats in het Kennemer Theater ‘Wij zijn Patina – Voor held en bondgenoot’. Het moment om de koppen bij elkaar te steken en te praten over hoe het nog beter kan tijdens het, inmiddels traditionele, rondetafelgesprek ‘Patina draait door’. De kans voor iedereen om de directie (Jordy, André, Sander en Koen) het hemd van het lijf te vragen.

Maar dit was niet het enige. Deze middag stond ook in het teken van onze nieuwe strategie. Een strategie die houvast én een duidelijke richting geeft in wie we willen zijn in de veranderende wereld. De onthulling van onze ‘droom’ en de trailer van de Patina Movie ‘Voor held en bondgenoot’.

Jordy van Nugteren blikt terug: “Wij kijken terug op een geslaagde derde editie van onze ‘Wij zijn Patina’ dag! Eentje waarin we onze nieuwe strategie presenteerden en terugblikten op de afgelopen periode. Het bekende rondetafelgesprek met Wil als razende reporter, heeft ons weer meer dan voldoende aan het werk gezet. Als afsluiter de speeddate i.c.m. een illusionist was een gezellige nazit waarin ik verbroedering en gezelligheid heb teruggezien.
Meer dan gelukt wat ons betreft!”

Start Video
Start video